Team

Op de groepspagina's stellen de leerkrachten zich aan u voor. Hieronder ziet u wie er nog meer op onze school werkzaam zijn.

ingrid blauw pp

 

Mijn naam is Ingrid Stokkermans. Ik woon in Waalwijk en werk al heel wat jaren in het onderwijs. Sinds 2014 werk ik op basisschool Theresia, in eerste instantie als adjunct directeur en sinds augustus 2017 als directeur. Met vragen of opmerkingen  betreffende onze school kunt u altijd bij mij terecht. Loop gerust eens  binnen. Met uitzondering van de woensdag en een aantal vrijdagen ben ik elke dag een dagdeel aanwezig.

Samen met het team een fijne schooltijd voor alle kinderen verzorgen, daar ga ik voor, zodat elk kind later met veel plezier terug denkt aan zijn/haar tijd op de Theresia. 

DSC07560ab


Ik ben Ilse Mutsaers en ik woon in Dongen. Ik werk op school als intern begeleider. Als intern begeleider probeer ik, in overleg met leerkrachten en ouders, het onderwijs zo goed mogelijk af te stemmen op de onderwijsbehoeften van leerlingen. 
Ik vind het belangrijk dat leerlingen zich veilig en prettig voelen op school. Op deze manier kunnen ze tot leren komen en zich ontwikkelen. Hier sluit mijn taak als intern vertrouwenspersoon goed bij aan. Verder ben ik lid van de mr. Ik vind het belangrijk om samen met ouders en leerkrachten na te denken over het onderwijs op onze school.

marloes paars pp

 

Hoi, mijn naam is juf Marloes. Ik ben getrouwd met Marco en heb twee zonen. Ik werk sinds april 2007 op deze school. Vroeger stond ik ook voor de klas, maar vanwege lichamelijke klachten, zie je mij vooral achter de computer op het kantoor bij juffrouw Ingrid. Daar verzorg ik de administratie van onze school en BS KlimOp. Maar ik doe nog veel meer… De kinderen kunnen bijvoorbeeld ook bij mij terecht voor een pleister of kopieerwerk.
Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag. 

 

alex blauw pp

 

 

Ik ben Alex van der Velden en werk al heel wat jaartjes als conciërge op b.s. Theresia.
Je vindt me iedere ochtend in de ruimte bij het kopieerapparaat.

DSC09134a site

 

Ik ben Rianne Maton. Ik zorg iedere dag weer voor een frisse onderbouwvleugel. De rest van de school wordt onderhouden door een schoonmaakbedrijf.