Oudervereniging

De oudervereniging (O.V.) bestaat uit alle ouders, waarvan minimaal één kind leerling is op b.s. Theresia. Onze vereniging heeft een bestuur dat bestaat uit een aantal ouders en een leerkracht. Ouders uit het bestuur organiseren samen met twee teamleden een activiteit. Op de dag van de activiteit of met voorbereidingen zal ook uw hulp nodig zijn om uw kinderen en mooie dag te bezorgen.

Bij aanmelding van uw kind op onze school kunt u zich opgeven als lid, zodat ook uw kind mee kan doen met alle activiteiten. Hiervoor wordt een bijdrage van € 18,50 per kind, per schooljaar gevraagd. Hiervan worden de activiteiten betaald. U mag zich ook aanmelden als bestuurslid om zelf activiteiten mee te organiseren.

Wij als bestuur van de O.V. vergaderen 9 keer per jaar om activiteiten te verdelen en te bespreken. Eén keer per jaar is er een ledenavond waar we verslag doen van de activiteiten en uitgaven. Hiervoor worden alle ouders uitgenodigd. U kunt vragen stellen en  er wordt  extra informatie en/of cursus gegeven. Zo blijft u als ouder betrokken bij de activiteiten die uw kind doet op school.

contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.