Beste ouders,

Alle kinderen zijn van harte welkom op onze school. Wanneer u een kijkje wilt komen nemen, maken we graag een afspraak met u, dan hebben we alle tijd. U krijgt een rondleiding door ons sfeervolle gebouw dat u zal verrassen. Grote lokalen, een moderne inrichting en een veilig speelplein. Daarnaast worden in een persoonlijk gesprek al uw vragen beantwoord en wordt onze missie "Samen wijzer worden" toegelicht.

Nieuwe leerlingen (anders dan 4-jarigen) mogen een ochtend kennis komen maken met hun nieuwe klas en leerkracht. 4-Jarigen kunnen enkele ochtenden, voor hun vierde verjaardag kennis komen maken met de klas en de leerkracht. De afspraken hiervoor worden in overleg met leerkracht en ouders gemaakt.
Overige informatie is op deze website te bekijken of te downloaden.

Bent u ge├»nteresseerd? Neem dan contact op met:
Ilse Mutsaers, intern begeleider (telefoon :0416-540939)
Eric de Brouwer, directeur (telefoon :0416-540939)

Wij hopen dat we u snel mogen ontmoeten.

Inschrijfformulier.pdf