b.s. Theresia

vlag onze schoolOnze school staat in het centrum van Kaatsheuvel. Ook al oogt het 90 jaar oude gebouw aan de voorkant statig en monumentaal, binnen is het een moderne basisschool met lichte en vooral ruime lokalen. Het gebouw is ingericht met modern meubilair en alle ICT faciliteiten die nodig zijn voor eigentijds onderwijs. Trots zijn we op de veilige, afgesloten speelplaats.

RKBS Theresia is een centrumschool. Dit is goed te merken aan de omgeving. We liggen bijna aan de Markt en in de omgeving zijn veel winkels. Het winkelcentrum is om de hoek. Vanaf het speelplein hebben we een mooi uitzicht op de statige kerk van het dorp.

De meeste kinderen wonen in de buurt: in nieuwe en oude woonwijken, winkelstraten en sommigen op het industrieterrein. Onze ouders zijn over het algemeen kritisch en zeer betrokken bij het wel en wee van onze school. Ons motto is niet voor niets “Samen Wijzer Worden”.