Even voorstellen groep 8

DSC07852ab

Mijn naam is Bianca van Kuijk. Ik ben in Kaatsheuvel geboren en woon momenteel samen in Tilburg.
Ik ben moeder van twee dochters: Sterre en Nova.
Als klein meisje schreef ik in de vriendenboekjes al dat ik later juffrouw wilde worden. Het werken met basisschool kinderen leek mij namelijk ontzettend leuk. 
Ik ben nu ongeveer 11 jaar werkzaam op b.s. Theresia. Elke dag in het onderwijs is anders en dat maakt onze baan ook zo leuk! Naast groepsleerkracht ben ik vertrouwenspersoon en lid van de MR. 

 

leen
 
Mijn naam is Henriette Vossenaar en ik woon in ’s-Hertogenbosch. Daar woon ik samen met mijn man. Wij hebben samen 3 kinderen gekregen die inmiddels allemaal hun eigen stekkie hebben gevonden. Sinds 2000 werk ik in het onderwijs. Eerst als onderwijsassistent en later als leerkracht. Ik heb op latere leeftijd een omscholing gedaan naar het onderwijs. Het bewijst maar weer eens dat je nooit te oud bent om te leren en dat het goed is gewoon je dromen op latere leeftijd uit te laten komen. Dit schooljaar ben ik in groep 4 te vinden op dinsdag en vrijdag en op donderdag sta ik voor groep 8. In mijn vrije tijd fiets, wandel en kampeer ik erg graag. Daarnaast ben ik graag met mijn handen bezig en doe ik aan hardlopen. Ben je nu nieuwsgierig wie ik ben, loop gerust even binnen.