Even voorstellen groep 4

leen

 

Mijn naam is Leen Geldof en woon in Waalwijk. Ik ben 37 jaar en de gelukkige mama van 2 lieve zoontjes Finn en Jules. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en vertrouwd voelen in de klas. Hierbij zijn een prettige en gezellige sfeer belangrijke uitgangspunten. Daarnaast vind ik het een uitdaging kinderen op hun eigen niveau te helpen om zich de leerstof eigen te maken. Naast het werken voor de groep ben ik werkzaam in de MedezeggenschapsRaad en ben ik de leescoördinator op school. Wil je graag een keer in onze klas komen kijken dan ben je van harte welkom.

 

 

Henriette groen ppMijn naam is Henriette Vossenaar en ik woon in ’s-Hertogenbosch. Daar woon ik samen met mijn man. Wij hebben samen 3 kinderen gekregen die inmiddels allemaal hun eigen stekkie hebben gevonden. Sinds 2000 werk ik in het onderwijs. Eerst als onderwijsassistent en later als leerkracht. Ik heb op latere leeftijd een omscholing gedaan naar het onderwijs. Het bewijst maar weer eens dat je nooit te oud bent om te leren en dat het goed is gewoon je dromen op latere leeftijd uit te laten komen. Dit schooljaar ben ik in groep 4 te vinden op donderdag en vrijdag.
In mijn vrije tijd fiets, wandel en kampeer ik erg graag. Daarnaast ben ik graag met mijn handen bezig en doe ik aan hardlopen.