Even voorstellen groep 4

 

 Mijn naam is Annemie Leijten. Ik draai al een aantal jaartjes mee in het onderwijs. Ik heb 9 jaren lang in Waalwijk op diverse scholen als invaller gewerkt en daarna 18 jaar op de Pieter Wijtenschool al daar. In 2013 heb ik de overstap gemaakt naar deze school. Het bevalt me erg goed hier. Een leuke sfeer met aardige kinderen, collega’s en ouders. Ik vind het fijn om met kinderen te werken. Daarbij is het belangrijk dat een kind zich vooral “veilig” voelt in een groep, waardoor het zich optimaal kan ontwikkelen. Belangrijk vind ik ook dat een kind mag zijn, wie hij is.

Dit jaar ga ik hier, aanvankelijk samen met Martijn van Son en vanaf november weer met juf Bianca, in groep 4 aan werken. Ik zal me dit jaar, samen met juf Astrid vooral bezig houden met de ontwikkeling van het leesonderwijs en leesbevordering op onze school.

Dit jaar ben ik op woensdag en donderdag op school in onze groep 4 en nog een tiental dagen in groep 5-6 op maandag of vrijdag. Graag tot ziens!

 

DSC07852ab

Mijn naam is Bianca van Kuijk. Ik ben in Kaatsheuvel geboren en woon momenteel samen in Tilburg.
Ik ben moeder van twee dochters: Sterre en Nova.

Als klein meisje schreef ik in de vriendenboekjes al dat ik later juffrouw wilde worden. Het werken met basisschool kinderen leek mij namelijk ontzettend leuk. 
Ik ben nu ongeveer 10 jaar werkzaam op b.s. Theresia. Elke dag in het onderwijs is anders en dat maakt onze baan ook zo leuk! Dit schooljaar ben ik op maandag, dinsdag, 

en vrijdag ochtend werkzaam in groep 4. Naast groepsleerkracht ben ik vertrouwenspersoon en lid van de MR. 

 

foto martijn

 

Mijn naam is Martijn van Son en ik woon in Drunen.
Komend schooljaar werk ik tot en met november samen met juffrouw Annemie in groep 4. Mijn werkdagen zijn op: Maandag, Dinsdag en Vrijdag. De overige dagen werk ik als invalleerkracht op verschillende scholen. Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar school komen en hier van en met elkaar kunnen leren.