Even voorstellen groep 1-2b

DSC07402ab


Ik ben Véronique Janssen en kom uit Dongen. Ik woon daar samen met mijn vriend en onze twee tieners. Nadat ik een aantal jaren in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking werkzaam ben geweest, heb ik in 2001 de overstap gemaakt naar b.s. Theresia. Ik vind het erg belangrijk om een sfeervol klassenklimaat te creëren, waarin alle kinderen zich prettig voelen en zo open kunnen staan voor het samen leren en ontdekken. 

Het fusie- en nieuwbouwtraject waarin we ons nu samen met BS KlimOp bevinden vind ik erg interessant. Ik heb er heel veel zin in om samen met alle collega's een hele mooie school weg te gaan zetten. 
Dit schooljaar werk ik in de kleutergroep en ben ik verantwoordelijk voor ICT op onze school en op BS KlimOp.

 
marleen met blauw 20 21

Mijn naam is Marleen van Es. Ik woon samen met mijn vriend en twee zoontjes in Kaatsheuvel. Ik werk sinds vorig schooljaar met veel plezier op basisschool Theresia en sinds 2004 al voor stichting Leerrijk. Ik sta nu in groep 1-2 en geniet van de spontaniteit van deze kinderen. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen in de groep en met veel plezier naar school gaan. Dit is een belangrijke voorwaarde om tot leren te komen. Naast leerkracht werk ik ook als taalondersteuner en geef ik taalimpuls aan kinderen van groep 1-2 die wat extra aandacht nodig hebben op taalgebied. Dit doe ik ook op basisschool Theresia en basisschool Klimop.