Even voorstellen groep 1-2

DSC07402ab


Ik ben Véronique Janssen en kom uit Dongen. Nadat ik een aantal jaren in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking werkzaam ben geweest, heb ik in 2001 de overstap gemaakt naar b.s. Theresia. Ik vind het erg belangrijk om een sfeervol klassenklimaat te creëren waarin alle kinderen zich prettig voelen en zo open kunnen staan voor het samen leren en ontdekken. Dit schooljaar werk ik in de kleutergroep en ben ik verantwoordelijk voor ICT op onze school.

 

 

 

monica blauw pp

Ik ben Monica Wentink en vanaf januari dit jaar geef ik samen met Veronique en Maaike les aan de kleuters van groep 1-2. Mijn dagen zijn op woens-, donder- en vrijdag. Op de maan- en dinsdag geef ik al een aantal jaren les aan de kleuters van de KlimOp. We proberen er dit jaar weer met de kinderen en u als ouder een fijn en leervol jaar van te maken. 

foto maaike

 

 

 

 

Mijn naam is Maaike van Nieuwstadt en woon in Tilburg. Iedere ochtend ondersteun ik juf Monica en juf Véronique in groep 1-2. In de middag ondersteun ik in de groepen 5-6 en 6-7. Ik vind het leuk om kinderen te helpen, begeleiden en uit te dagen!