Even voorstellen groep 7-8

DSC07852ab

Mijn naam is Bianca van Kuijk. Ik ben in Kaatsheuvel geboren en woon momenteel samen in Tilburg.
Ik ben moeder van twee dochters: Sterre en Nova.
Als klein meisje schreef ik in de vriendenboekjes al dat ik later juffrouw wilde worden. Het werken met basisschool kinderen leek mij namelijk ontzettend leuk. 
Ik ben nu ongeveer 11 jaar werkzaam op b.s. Theresia. Elke dag in het onderwijs is anders en dat maakt onze baan ook zo leuk! Naast groepsleerkracht ben ik vertrouwenspersoon en lid van de MR. 

 

leenMijn naam is Leen Geldof en woon in Waalwijk. Ik ben 32 jaar en de gelukkige mama van 2 lieve zoontjes. Wat ik belangrijk vind binnen het onderwijs is dat kinderen zich veilig en vertrouwd kunnen voelen in de klas. Hierbij zijn een prettige en gezellige sfeer belangrijke uitgangspunten. Daarnaast vind ik het een uitdaging kinderen op hun eigen niveau te helpen om zich de leerstof eigen te maken. Naast het werken voor de groep ben ik werkzaam in de MedezeggenschapsRaad. Wil je graag een keer in onze klas komen kijken dan ben je van harte welkom.

                                                                                                                                                  
Ik ben Astrid van Zelst en kom uit Waalwijk. Na negen jaar in het Rotterdamse onderwijs te hebben gewerkt ben ik in 2007 op de Theresia begonnen. Een leuke school met enthousiaste leerkrachten en leerlingen. Na vele jaren groep 8 sta ik dit jaar in groep 4 samen met juf Leen. Ook werk in het tweede helft van het schooljaar een dag in groep 7-8. Ik vind het belangrijk dat ieder kind met plezier naar school gaat. Dat is de basis voor een optimale ontwikkeling. Naast het werk voor de groep houd ik me bezig met het leesonderwijs en allerlei verkeersprojecten voor de kinderen en de veiligheid rondom de school. Tot ziens!