Even voorstellen groep 1-2


Carine

Mijn naam is Carine Janssen, ik werk vanaf 1974 in het onderwijs en sinds 1992 ben ik leerkracht op de Theresiaschool. Dit schooljaar werk ik in groep 1-2.
Ook ben ik bouwcoördinator op school; een aantal vergaderingen bereid ik voor en werk ik uit, met alles wat daar bij hoort. Werken in het onderwijs doe ik met veel plezier, het is fijn om op deze manier een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de leerlingen van onze school en aan onze maatschappij.

DSC07402ab


Ik ben Véronique Janssen en ik kom uit Dongen. Nadat ik een aantal jaren in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking werkzaam ben geweest, heb ik in 2001 de overstap gemaakt naar b.s. Theresia. Ik vind het erg belangrijk om een sfeervol klassenklimaat te creëren waarin alle kinderen zich prettig voelen en zo open kunnen staan voor het samen leren en ontdekken. Dit schooljaar werk ik in de kleutergroep en ben ik verantwoordelijk voor ICT op onze school.

 

foto maaike

 

 

Mijn naam is Maaike van Nieuwstadt en woon in Kaatsheuvel. Iedere ochtend ondersteun ik juf Carine en juf Véronique in groep 1-2. Ik vind het leuk om kinderen te helpen, begeleiden en uit te dagen!